Код на продукта: P015
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама NAP NAP MASTER ЗА МОМИЧЕ

Количество:


4.4 5

Ако сте намислили да направите малък подарък изненада на малкото си момиченце или ви предстои гостуване на ваши близки, които имат дъщеря, тази оригинална пижама е чудесно решение, което ще реши проблемите около избора на подарък.

Тя съчетава изключително качество и добра цена, с които става дори още по-привлекателна. Ние от “Смешки на Дрешки”, разбира се, идваме при вас и с изключителен индивидуализъм и оригиналност. Дрехата със сигурност е много различна от всичко, което можете да намерите в търговската мрежа.

Надписът на пижамата

Надписът на тази удобна пижама за момиче обхваща преобладаващата част от лицевата страна на дрехата. Той е в тъмен цвят, така че да се откроява ясно на нежния розов цвят на дрехата.

Надписът може да издържи на пране в автоматична пералня и не се влияе отрицателно от силните перилни препарати, които се предлагат в магазините от търговската мрежа на страната. Дори и след многократно изпиране той ще се запази в отлично състояние.

Цветовете

За да бъде подчертано момичешка, тази кокетна пижама е изработена в предимно розов цвят. Нюансът е нежен и леко блед, което му придава лекота и усещане за нежност. Долницата на пижамата е в тъмен цвят, който контрастира на светлите и деликатни розови нюанси.

Размери

Тази комфортна дреха за спане се предлага в голямо разнообразие от размери. Те покриват целия възрастов диапазон от 2 до 7 годишна възраст. Детският характер на пижамата не означава, че тя не трябва да е съобразена с различни типове височина и телосложение - тъкмо напротив. При нас със сигурност можете да намерите това, от което вашето дете се нуждае.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук