Код на продукта: P014
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама NAP NAP MASTER ЗА МОМИЧЕ С ЦВЕТЯ

Количество:


4.3 19

Тази прекрасна пижама за момиче е един продукт, съчетават топ качество и неустоима цена. Тя е идеалното решение за онези от вас, които искат да зарадват своята малка дъщеря, племенница или внучка с високо качество и комфорт.

Дрехата ще осигури удобство и топлина в студените зимни нощи, когато детето ще има нужда от мека и приятна за носене дреха, с която да се пъхне под топлите завивки. Тя е изработена от висококачествени естествени материали.

Какво представлява пижамката

Тя се състои от долница в тъмен цвят и горница в нежно розово. Дрехата съчетава максимално добре цветовете, така че да бъде не само приятна на допир, но и изключително стилна като съчетание.

Основен акцент е щампата, която заема преобладаващата лицева част на горната половина на пижамата. Надписът гласи “Nap, nap, master”, а буквите са големи и изработени напълно в стила на дрехата.

Щампата и прането

Повечето щампи може и да се износват при пране, но с тази няма да имате подобни проблеми. Без притеснение можете да сложите дрехата в автоматичната пералня и да използвате дори и най-силните перилни препарати.

Леката материя ще допринесе за това пижамата да съхне бързо след като я поставите на сушилника, с което тя може да се изпере сутринта и да бъде отново годна за ползване вечерта.

Размерите

Неизменно трябва да споменем и още едно предимство - дрехата е изключително разнообразна като размери, което я прави подходяща за носене на деца на възраст от 2 до 7 години.

Подходящите размери можете да изберете според възрастта на детето, но не пренебрегвайте също така и индивидуалните ръст и тегло.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук