Код на продукта: P022
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама, синя за момченце с мече"СЛАДКИ СЪНИЩА"

Количество:


4.5 19

Децата са най-важното нещо в живота на всеки родител. Те заслужават най-доброто, без значение за какво става въпрос. Малките съкровища се нуждаят от топли, меки и удобни дрехи, било то по време на игра или през часовете за сън. Ние от Смешки на дрешки сътворихме за тях цяла една палитра, включваща множество изкушаващи модели, които със сигурност са в състояние да задоволят търсенето на най-претенциозните и взискателни клиенти.

Какви са предимствата на тази синя детска пижама с мече „Сладки Сънища“?

Детска пижама, синя за момченце с мече"СЛАДКИ СЪНИЩА" е един от текстилните ни шедьоври, които със сигурност ще осигурят максимална свобода на движение дори при най-активните момченца. Моделът се харесва сред по-голямата част от малките кавалери, тъй като едната част от пижамката е изработена от мек и приятен на допир син памучен плат.

По-голямата част от лицевата й страна е заета от забавно и атрактивно мече, под което с български букви е изписано „Сладки сънища”. Убедени сме, че веднъж облекли своето дете в тази дреха, то раздялата му с нея за в бъдеще би била почти невъзможна.

Пижамката е олицетворение на една от най-удобните кройки, които не налагат родителите да се включват в смяната на тоалета. И двете части са изчистени, лишени от всевъзможни копчета и връзки, които биха се оказали задача с повишена трудност за най-малките.

Предлагаме ви детска пижама, синя за момченце с мече"СЛАДКИ СЪНИЩА" на изключително достъпна цена и в размери, подходящи както за най-малките (от 2 години), така и за подрастващите вече малчугани (до 7 години).

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук