Код на продукта: P043
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама,екрю с мече сладки сънища

Количество:


4.5 10

Покупката на детска пижама е практичен и оригинален избор за подарък. Това е решение от което няма да съжалявате, независимо дали я купувате за собственото си дете или за детето на роднини и приятели.

Ние от “Смешки на Дрешки” ви предлагаме един топ продукт, който съчетава супер качество и неустоима цена. Той е предназначен за момчета, а изработката е издържана в класическа кройка и неутрални цветове.

Качествено изработена щампа

Щампата на тази пижама представлява малко мече, под което е изрисуван надпис “Сладки сънища”. Щампата представлява основен акцент на дрехата и заема преобладаващата част от лицевата страна на горнището.

Дрехата се отличава с висока издръжливост на пране и не се поврежда при ползването на най-различни перилни препарати, нито се влияе отрицателно от поставяне и пране в автоматична перална машина.

Какво представлява

Тази изключително качествена пижама се състои от две части. Горницата е в цвят екрю с черен кант около врата, а долницата е черна и изчистена като дизайн. Дрехата е със свободна и лека кройка, която позволява постигането на максимален комфорт по време на сън.

Прави впечатление изключително високото качество на дрехата. Тя е изработена от чист памук, което не е случайно. Тази материя целенасочено се избира най-често в създаването на детски дрехи, тъй като памукът се приема най-добре от чувствителната детска кожа.

Размери

Този комплект за сън е предназначен за момченца на възраст от 2 до 7 години.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук