Код на продукта: P009
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Пижама с мече и име за момче

Количество:


4.5 8

Детските пижами са неизменна част от облеклото на всяко едно дете, независимо от неговата възраст. Рано или късно, закупената по-рано пижама се превръща във вече ненужна и следва да бъде заменена с нова такава. Ако искате наистина да зарадвате малчуганите в семейството си и да прекратите онази вечна борба, при която времето за сън се оказва най-омразно за тях, то ние от Смешки на дрешки ви предлагаме да се възползвате от покупката на тази дреха.

Пижама с мече и име за момче – подходящият избор за всяко момченце

Моделът се предлага в размери, подходящи за деца от 2 до 7 годинки. Това позволява на все по-голям кръг от майки да се докоснат до наистина висококачествен памук, каквито са платовете, използвани при ушиването на този модел облекло за сън. Толкова меки и приятни на допир са те и изключват автоматично появата на обриви или друг вид кожни раздразнения.

Можете да си послужите с таблица с размери, за да придобиете по-ясна представа или да поръчате автоматично, знаейки точно кой размер би бил подходящ за вашия малчуган. В случай, че детето е по-ниско на ръст, то долната част на пижамата е със стеснени крачоли, което автоматично игнорира нуждата от допълнителни корекции след закупуването на дрехата.

Горната част е синя с тъмен кант около овалното деколте, който всъщност е препратка към класическата долна част от комплекта. Свободната кройка със сигурност ще осигури нужните комфорт и спокойствие, от които се нуждае всяко едно дете, за да се наслади пълноценно на времето, в което спи.

Покупката на пижама с мече и име за момче е страхотен подарък, с който да зарадвате всеки един малчуган, независимо дали съществува повод за това.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук