Код на продукта: P042
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама,екрю с мече и име

Количество:


4.5 6

Търсите ли детска пижама за своя син или за момчето на ваши близки? Ние от “Смешки на Дрешки” имаме точно това, от което се нуждаете. Предлагаме ви една изключително висококачествена детска пижама за момчета.

Подходяща е за деца на възраст до 7 години.

Изработка с най-високо качество

Тази дреха е с класическа кройка и позволява голяма свобода при движение, което е ценно качество за дреха, която се носи у дома и особено за облекло, което се използва за спане.

Използваната материя е памук, като това не е случаен избор. Счита се, че този вид плат се приема най-добре от кожата, което обяснява защо това е масов избор при създаването на дрехи за деца.

Щампата

Щампата на тази детска пижама представлява основен момент в дизайна на тази дреха за спане. Тя заема основната част от лицевата страна на горницата. Изобразява мече, а над него се изписва и името на момчето, за което е предназначена дрехата.

Мечето е в сиво и бяло, а надписът е пъстроцветен. Качеството на изработката е много високо. Това позволява да перете без проблем пижамата в автоматична пералня, без да се притеснявате, че ще се загуби част от цвета и яркостта.

В цвят екрю

Напоследък този цвят е изключително атрактивен и това не е изненадващо, особено като се има предвид, че той е неутрален и в същото време носи леко и успокояващо пролетно излъчване. Със своята жълто лимонена нотка той е много предпочитан и се смята за един от най-добре приеманите светли светове като цяло.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук