Код на продукта: P023
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама,синя за момче с мече черен надпис и име

Количество:


4.7 14

Ние от smeshkinadreshki.com ви предлагаме неповторимо облекло за сън, с което да зарадвате най-малките членове на вашето семейство. Синият цвят, с който се характеризира детската пижама, я превръща в подходящо допълнение към гардероба на всяко едно момченце. Мечето и надписът върху нея са онзи елемент, с който тя престава да бъде обикновена дреха за сън, а именно мечтаното облекло, с което детето ви трудно би се разделило.

Моделът е от две части – блуза и панталонче. Кройката е удобна, без каквито и да било детайли, които биха допринесли за дискомфорта по време на сън. Памучните платове, използвани за изработката на пижамите от този модел, са меко казано невероятни. Усещането, което изпитвате, докато ги докосвате, не може да се сравни с нищо друго.

Защо тази детска пижама не е излишна за вашето дете?

Ако искате да накарате детето ви да се чувства специално, то ние от smeshkinadreshki.com смятаме, че покупката на пижамата с мече е перфектният начин за това. Моделът е удобен със свободна кройка, позволяваща множество движения по време на сън. Размерите са разнообразни и вие сами решавате кой да изберете, спрямо височината и мерките на малчуганите у дома. Можете да се послужите с таблицата, изготвена специално за вас.

Освен това разполагаме с опция надпис. Върху горната част на дрехата за сън можем да изпишем името на вашето дете и по този начин да му подарите оригинален подарък без аналог. Моделът е подходящ за подарък на всеки един повод. Осигуряваме ви бърза доставка в рамките на няколко работни дни.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук