Код на продукта: P016
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момиче с меченце

Количество:


4.3 10

Доказано е, че мечето е един от най-верните и предпочитани приятели за подрастващите момиченца. Почти всяка втора малка дама държи в ръцете си по едно такова плюшено съвършенство, с което трудно би могла да се раздели. Ако искате да накарате детските очички да заблестят от щастие, то ние ви предлагаме детска пижамка за момиче с меченце, която се изработва в любимия за принцесите цвят, а именно бонбонено розово.

Детска пижамка за момиче с меченце – удобство и наслада по време на сън

Моделчето се състои от две части – панталон и блузка. Самата кройка е достатъчно свободна и по никакъв начин не създава предпоставка за неразположение по време на сън, дори напротив. Свободно падащият панталон позволява свобода на движение, дори при хипер активните дечица. Освен това в долната част на крачолите има ластик, благодарение на който дължината лесно би могла да се коригира, без да е нужно да посещавате шивач.

Както споменахме и по-рано, светът на блузката е в любимия розов цвят. Около деколтето има тъмен кант, който да си хармонира с долната част на облеклото за сън. За направата този така предпочитан от най-малките ни клиенти модел, се използва възможно най-високия клас памучен плат. Той не дразни, не предизвиква зачервявания или друг тип алергични реакции.

Мастилото, използвано за направата на щампите, позволява дрехата да се третира с редица перилни препарати, които не ще повлияят върху наситеността и яркостта на цветовете. Детска пижамка за момиче с меченце е възможно най-правилният избор за облекло за сън. Подарете на своите малки съкровища непознато до сега усещане.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук