Код на продукта: P011
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама MASTER С КОТЕ

Количество:


4.5 15

Ако искате да осигурите на своето дете максимален комфорт по време на нощния сън, трябва да сте напълно сигурни, че ще го постигнете с пижамата с щампа на коте на “Смешки на Дрешки”.

Съчетаваща супер цена и топ качество, тя е гаранция за добра грижа за удобството и комфорта на вашия син, при това без да трябва да похарчите твърде много. Оригиналният дизайн е още един плюс.

Щампата на пижамата

Щампата на тази симпатична пижама за момче е централен акцент. Тя заема преобладващата част от лицевата страна. Изобразява спящо коте, което също е оцветено в синьо, но с по-наситен мастилен нюанс. Под котето е изписан с едри букви текст “Master”. Над котето има облаче, на което са изрисувани буквите “Zzzz”, което идва за да каже, че котето спи.

Изработката на щампата предполага, че тя ще остане напълно непроменена, дори и след многократни изпирания. Тя не се влияе от автоматичната перална машина, нито от силните перилни препарати.

Материята

Дрехата е изработена от приятен на допир естествен материал, който ще осигури максимален комфорт и удобство по време на сън. Детето ще се чувства удобно и приятно във всеки един момент, като несъмнено това е най-важното качество на една пижама.

Материята е достатъчно топла за да осигури комфорт през студените зимни нощи, като по този начин ще помогне за постигането на едно по-високо качество на съня на вашето момченце.

Размери

Можете да сте напълно сигурни, че ще намерите подходящи размери за детето. Дрехата е идеална за всички деца на възраст от 2 до 7 години, а гаранцията, че ще намерите подходяща дължина и ширина е 100%.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук