Код на продукта: P026
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момче капан за син надпис

Количество:


4.7 18

Чудите се каква нощница да изберете за вашето дете, така че то само да може да се справи с така омразните обличане и събличане? Дълго време сте прекарали из търговските вериги магазини и все още не сте попаднали на подходящия модел? Ние от Смешки на дрешки сме в състояние да ви зарадваме, тъй като днес на вашето внимание предлагаме изключително практичен, удобен, мек и приятен на допир модел, който се оказва подходящ за деца от 2 до 7 годинки.

Детска пижамка за момче капан за син надпис – дрехата, която да носите с удоволствие

Напоследък една не малка част от клиентите ни заявяват, че техните деца дори и през деня не желаят да се разделят с удобството на дрехата, която са им закупили. Това се дължи не само на дизайна, който със сигурност успява да прикове любопитните детски очички право към себе си, но и на кройката на двете части на дрехата.

Горната част на пижамката представлява блузка, която е с умерено изрязано деколте – нито прекалено откриващо тялото, нито твърде врязващо се в него. Със сигурност сме успели да уцелим златната среда за най-малките ни клиенти. Освен това панталончето се изработва с ластици на крачолите, които спомагат за моменталното регулиране на дължината.

За изработката на пижамката се използват изключително висококачествени памучни платове, които са в състояние да ви дарят с усещане за нежност и мекота през цялата нощ. Те не са в състояние да причинят алергии или друг вид зачервявания. Детска пижамка за момче капан за син надпис е модел, с който наистина си заслужава да зарадвате своите деца!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук