Код на продукта: P041
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамкав екрю, за момиче капан за сънища с розов надпис и име

Количество:


4.6 16

Няма нищо по-хубаво от това да поднесете на детето си дреха, която е създадена специално за него. Ние от Смешки на дрешки ви предлагаме уникална и неповторима възможност да зарадвате най-малките си членове в семейството, като им закупите мека и топла детска пижамка в екрю, за момиче капан за сънища с розов надпис и име.

Детска пижамка  в екрю, за момиче капан за сънища с розов надпис и име – какви са основните предимства на това облекло за сън?

Дизайнът е едно от основните предимства на тази дреха. Всяка една малка дама, независимо от възрастта си, се стреми към това винаги да изглежда в красив вид. Затова детската пижамка се изработва в едни от най-нежните светове и по-голямата част от лицевата й страна е заета от красива щампа, която няма как да остане незабелязана.

Разбира се, за да се чувства още по-специална вашата госпожица, то ние ще изпишем името й с красив шрифт, така че всички да са наясно кой е притежателят на тази неповторима пижамка. Освен това дрешката е до толкова мека и приятна на допир, че няма как сънят ви да не се превърне в истинска наслада.

За направата на щампите използваме наистина висок клас мастило, което по никакъв начин няма да навреди на здравето на децата ви. Памучните платове биват прецизно избирани, така че да не предизвикват каквито и да било алергични реакции или зачервявания.

Детска пижамка в екрю, за момиче капан за сънища с розов надпис и име е моделче, с което със сигурност ще предизвикате сълзи от щастие в очичките на вашите малки момиченца.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук