Код на продукта: P040
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка екрю, за момче капан за сънища син надпис и име

Количество:


4.5 14

Ако искате да зарадвате най-малките членове в семейството с дреха, която е персонализирана, то ние ви предлагаме този модел  детска пижамка екрю, за момче капан за сънища син надпис и име. Гарантираме ви, че тази придобивка няма да остане незабелязана от малките съкровища, както много други.

Ние от Смешки на дрешки се стремим към това да създаваме дизайни, които не просто да допълват детското гардеробче, но също така и да осигуряват на малчуганите нечувани до този момент комфорт и наслада по време на сън. Ето защо нашата колекция от детски пижамки се превърна в една от най-предпочитаните за малките ви наследници.

Детска пижамка екрю, за момче капан за сънища син надпис и име – осигурете спокоен сън за вашите мъници

Пижамката е от две част – панталон и блузка. Класическият модел предполага изключителни комфорт и удобство, както и свобода на движение. Мекият допир на дрехата ще допринесе за това децата ви да обикнат времето за сън и да сънуват най-вълшебните сънища, докато са облечени в този изключително атрактивен модел.

Ние си служим със 100% чист и натурален памук, който не ще причини каквито и да било алергични реакции. Освен това използваме най-високият клас мастило за изработката на щампите. Дори и след многократни изпирания цветовете успяват да се съхранят също толкова наситени и ярки, каквито са били в деня на получаването на вашата пратка.

Детска пижамка екрю, за момче капан за сънища син надпис и име е модел, който можете да закупите както на своите деца, така и с него да зарадвате детенцето на нечие друго семейство!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук