Код на продукта: P039
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка екрю, за капан за син надпис

Количество:


4.2 5

Оказва се, че синият цвят е любим не само за представителите на мъжкия пол. Една не малка част от малките дами също са привърженици на синята гама. Ето защо детска пижамка екрю, за капан за син надпис е подходящо допълнение към гардероба както за момченцата, така и за момиченцата. Това е дрешка, с която можете да зарадвате своето собствено дете или да предизвикате усмивки по лицето на друг малчуган.

Комфортът и удобството са на първо място

Моделът е изключително желан, заради това, че е в състояние да предложи пълноценни комфорт и удобство. Свободно падащата кройка позволява свобода на движение през цялата нощ и по този начин мъниците ви няма да усещат, че са облечени в онези така омразни дрешки за сън, който се впиват в тялото и твърде вероятно да им създадат предпоставка за неразположение.

Ние от Смешки на дрешки използваме 100% чист памук при направата на нашите модели, което гарантира, че нежната и деликатна кожа на мъниците няма да получи обрив, раздразнение или обикновен сърбеж. Дори и след изпиране на по-високи градуси цветовете се запазват все толкова ярки и наситени.

Капанът за сънища ще осигури спокоен сън за малчуганите и ще им достави удоволствие, когато върху себе си носят този модел пижама. Размерите, с които разполагаме, са предназначени за деца от 2 до 7 годинки. Можете да си послужите с таблицата, което е изключително ценен ориентир.

Детска пижамка екрю, за капан за син надпис е подходящо допълнение към гардероба както на вашето дете, така и за всяко останало чисто и невинно създание, каквито са децата!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук