Код на продукта: P037
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка в екрю- капан за черен надпис

Количество:


4.7 19

Замисляли ли сте се някога, че изборът на облекло за сън е нещо, към което следва да се подходи с внимание и прецизност. Ние от смешки на дрешки представяме на вниманието на всички онези родители, стремящи се да предоставят най-доброто на своите деца, детска пижамка в екрю- капан за черен надпис.

Моделът е подходящ за деца от 2 до 7 – годишна възраст. Единственото, което се изисква от вас, е да посочите избраният размер при осъществяването на поръчката. Пижамката е подходяща за деца от двата пола, тъй като цветовете, изрисуващи нейния дизайн, са изцяло неутрални. Черният капан за сънища заема огромна част от лицевата страна на блузката и допринася за това този модел да се превърне в един от най-желаните в нашия онлайн магазин.

Детска пижамка в екрю- капан за черен надписи – всичко, за което мечтаят вашите мъници

Тази пижама предлага няколко изключително ценни предимства, от които можете да се възползвате, без да е необходимо да инвестирате кой знае каква сума средства. Материалите, които използваме за ушиването на облеклото за сън, са 100% чист памук, който докосва като перце нежната и деликатна кожа на малчуганите.

Кройката пада свободно по тялото и осигурява свобода на движение през цялата нощ. Стесненият крачол допринася за това долната част от пижамата да се коригира лесно, според това каква е височината на вашето детенце и това автоматично изключва необходимостта от каквито и да било допълнителни корекции.

Детска пижамка в екрю- капан за черен надпис е подходяща както за вашето дете, така и за подарък, с който да предизвикате усмивки по лицето на едно невинно създание, каквито са децата!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук