Код на продукта: P019
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момиче капан за сънища с розов надпис и име

Количество:


4.1 8

Оказва се, че розовият цвят е любим за момиченцата, принадлежащи към всяка една възрастова група. Когато този цвят бъде съчетан с възможно най-атрактивната рисунка, каквато всъщност е капанът за сънища, то комбинацията се превръща в уникална, неповторима и атрактивна. Ние от Смешки на дрешки ви предлагаме детска пижамка за момиче капан за сънища с розов надпис и име, която е в състояние да осигури пълноценна наслада и комфорт на вашите мъници.

Детска пижамка за момиче капан за сънища с розов надпис и име – време е за сън

Това е модел, който допринася за това детето да се чувства комфортно, спокойно и пълноценно по време на сън. Пижамата е създадена от две части – панталонче и блузка. Розовият цвят на блузката е изключително бонбонен и това се харесва на малките дами. По-голямата част от лицевата й страна е заета с щампа на капан за сънища, чиито черен цвят се явява като препратка към другата част на детската пижамка.

Панталончето е със свободно падаща и ефирна кройка, което осигурява свобода на движение по време на сън. Стеснената долна част на крачолите успява да изключи нуждата от каквито и да било допълнителни корекции на дължината след извършване на покупка.

Дрехата позволява ръчно или автоматично изпиране, според това какви са личните ви предпочитания. Можете да си служите с редица изпиращи средства, без да се страхувате, че това би повлияло на външния й вид. Служим си с най-висок клас памучни платове и мастила, използвани при изработката на щампите и надписите, които са изцяло безвредни.

Искате да зарадвате дето си с персонализирана дреха, която да се превърне в любимото му облекло за сън - детска пижамка за момиче капан за сънища с розов надпис и име е вашата страхотна възможност.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук