Код на продукта: P020
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка ,розова за момиче капан за сънища

Количество:


4.6 16

Искате ли да зарадвате най-малките дами в семейството ви? Предлагаме ви изключително атрактивна и удобна детска пижамка, розова за момиче с капан за сънища. Вярваме, че всяка една госпожица би останала очарована от вида на подобен подарък. Напоследък така наречените “дрийм кетчъри” успяват да намерят поле за изява в модния бизнес и все повече марки ги използват като част от дизайна на облеклата, които представят.

Защо този модел е точният за вашата малка госпожица?

Ние от smeshkinadreshki.com сме на мнение, че дори и докато спим, то ние трябва да изглеждаме перфектно и безупречно. Това е една от основните причини да сътворим за подрастващите дами удобна и приятна на допир пижамка, с която да се гушкат часове наред в своето легло. Памучните материи са една от причините тази дреха да бъде толкова силно желана. Мекотата, с която се характеризират, ще ви дари с усещане за хармония и спокойствие.

Цветовете на дрехата са наситени и ярки. Ние ви обещаваме, че дори и след многократни изпирания те не ще се променят. Тъмният кант на горната част на пижамата си хармонира перфектно с щампования елемент. Панталонът е със свободна кройка, което позволява детето ви да се чувства комфортно и удобно по време на сън.

Предлагаме ви един невероятен модел, в който наистина си заслужава да инвестирате своите пари. Размерите са разнообразни и когато избирате кой от тях да посочите, то бихте могли да си послужите с таблицата, изработена специално за тази цел. Пижамата е перфектната изненада както за вашето дете, така и за подарък, без значение от повода.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук