Код на продукта: P021
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка, синя за момче с пингвинче и име

Количество:


4.4 15

В нашият онлайн магазин ще попаднете на разнообразни модели облекла за сън, които се изработват прецизно и внимателно от целия ни екип от професионалисти. За да се чувстват вашите деца максимално щастливи и удовлетворени от вида на новата си придобивка, то ние отдаваме сериозно внимание и отношение на дизайна. Стремим се към това да прибавяме елементи от любимите животни, цветове и всякакви други мотиви, които са приоритетни за малките господа.

Детска пижамка, синя за момче с пингвинче и име е доказателство, че работим усърдно и влагаме старание и желание, в това, което правим. Моделът, който представяме на вниманието на всички наши клиенти е комплект от две части, който е в готовност да предизвика щастливи усмивки по детските личица.

Детска пижамка, синя за момче с пингвинче и име – какви размери ви предлагаме?

Детската пижамка се предлага в няколко основни размера, които наблюдаваме, че напоследък са най-търсене сред родителите. Децата на възраст между две и седем години обикновено най-много се впечатляват от дизайна на новата си дреха. В случай. Че изпитвате известна доза колебания при избора на размерче, то не се колебайте да се свържете с нас.

Удобство и комфорт по време на сън

Детското облекло за сън е страхотен избор за всяко едно дете, тъй като мекият памучен плат обгръща цялото тяло на детето и го дарява с неописуема топлина и мекота, без да предизвиква зачервявания, алергии или друг вид нежелани реакции.

Доверете ни се при избора на детска пижамка, синя за момче с пингвинче и име и ви обещаваме, че няма да съжалявате!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук