Код на продукта: P036
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка в екрю с пингвинче и име

Количество:


4.8 10

Какво по-хубаво от това да зарадвате своите мъници с дреха, върху която да е изписано тяхното име. Ние от smeshkinadreshki.com ви предлагаме изключително атрактивна, удобна и свръх приятна на допир детска пижамка в екрю с пингвинче и име. Този модел се явява като перла в короната и е един от най-предпочитаните сред най-малките.

Детска пижамка в екрю с пингвинче и име – защо да я закупим?

Пижамата се изработва от наистина висок клас памучен плат, който не би причинил никакъв вид кожни раздразнения. Още с едно докосване и сами можете да прецените за какво говорим. Моделът е универсален и е подходящ както за момченца, така и за момиченца. Ако искате да зарадвате своето дете с повод или без повод, то тази пижамка е страхотен начин.

Подходяща е да бъде носена у дома или с нея да заспива вашето отроче, докато е поверено на грижите в любимата му детска градина. Вие сами решавате какво да бъде предназначението на детската пижамка.

Моделът се предлага в размери от 2 до 7 – годишна възраст. Можете да си послужите с таблицата, ако изпитвате известни колебания. Кройката на двете части на пижамата са създадени така, че да доставят нужните удобство и комфорт за мъниците ви.

Детска пижамка в екрю с пингвинче и име е перфектният начин да накарате своето дете да обикне съня!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук