Код на продукта: P035
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка в екрю за момиче с цифри и име

Количество:


4.3 9

Ако искате да подарите на детето си спокоен сън, придружен с неописуема наслада, то Детска пижамка в екрю за момиче с цифри и име е перфектният начин за това. Моделът е изключително атрактивен и вярваме, че ще прикове вниманието на всички онези родители, за които дрехите в гардеробчето на детето са не по-малко важни от самите тях. Все пак нека не забравяме, че облеклото за сън е съществена предпоставка за едно бодро и щастливо дете, каквото със сигурност искате да бъде вашето момиченце.

Детска пижамка в екрю за момиче с цифри и име – подарък или изненада?

Моделът позволява да бъде закупен като подарък за най-малките дами в семейството ви или с него да изненадате нечие друго дете. Който и вариант да предпочетете, то няма да сгрешите. Наситените и ярки цветове са страхотна възможност да приковете невинните детски очички право към себе си. Името на детето ще бъде изписано в изключително красив лилав цвят и интересен шрифт. Цветовете няма да избледнеят дори и след многократни изпирания. Единствено ви съветваме да следвате стриктно инструкциите, посочени върху етикета на дрешката.

Панталончето се изработва с ластик в долната си част, което позволява да се регулира на дължина и по този начин можете да избегнете каквито и да било допълнителни корекции. Моделът се предлага в рамер от 2 години до 7 години. Тази пижама е предназначена както за малки госпожици, така и за по-големите дами, които тепърва започват да ходят на училище. Зарадвайте своето дете с един наистина атрактивен модел, в който да се влюби. Детска пижамка в екрю за момиче с цифри и име е истинско усещане за комфорт и мекота.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук