Код на продукта: P034
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама,екрю с мече черен надпис и име

Количество:


4.7 15

Пижамата е съществено важна част от облеклото на всяко едно дете. Тя е предпоставка за приятно усещане и спокоен сън на вашите малчугани. Ето защо родителите трябва много да внимават при избора на дрехи за сън. Предлагаме ви детска пижама екрю с мече и черен надпис и име, която няма как да остане незабелязана.

Защо да закупим тази детска пижама?

Предимствата на тази мека и приятна на допир дреха, са наистина разнообразни. На първо място няма как да не споменем материалите, използвани за изработката й. Ние от smeshkinadreshki.com си служим единствено с висок клас памук, който не просто гали като с перо кожата на вашите деца, но също така не би могъл да се превърне в предпоставка за обриви, дразнения или друг тип зачервявания.

Размерите са също толкова значим плюс. Разполагаме с таблица и вие съвсем спокойно можете да направите сравнение в сантиметри и да посочите онзи размер, който наистина да пасне на вашето дете. В случай, че имате известни колебания, то ние оставаме насреща за въпроси и насоки.

Името, което ще бъде изписано върху горната част от облеклото, е това, на вашето дете. Страхотно е, нали?! Какъв по-оригинален подарък от този, с който да зарадвате малчуганите в къщи?! Представете си, че сте майка на близнаци и вечно съществува спор кое на кого е. Ето, че сега можете да сложите край на тази семейна война по оригинален и атрактивен начин.

Ценовият диапазон със сигурност ще се впише в заделения от вас бюджет. Предлагаме ви коректно отношение и бърза доставка в рамките на няколко работни дни. Доверявайки се на нашия онлайн магазин, то вие сте в състояние да изненадате най-малките членове на семейството по начин, за който дори не са подозирали. Детска пижама,екрю с мече черен надпис и име е перфектното облекло за студените зимни вечери.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук