Код на продукта: P005
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момиче с цифри и име

Количество:


4.5 13

Ако искате да осигурите на своето малко момиченце комфорт, удобство и наслада по време на сън, то този модел нощница е страхотният избор за вас. Моделът е предназначен за всяка малка дама на възраст между 2 и 7 години, която държи на това да чувства свобода на движение дори, когато спи. Ще останете изненадани колко по-приятни биха могли да са нощите за вашите госпожици, закупувайки им  детска пижамка за момиче с цифри и име.

Детска пижамка за момиче с цифри и име – дизайн без аналог

Моделът е различен от всички останали, които откривате на пазара. Интересната щампа успява да прикове погледите право към горната част на комплекта. Върху всяка една блузка ние имаме отговорната задача да изпишем в красив шрифт и да запълним в подходящ цвят буквите от името на вашето малко съкровище.

Пижамката се състои от две части – блузка и панталонче. Панталонът е класически модел, със стеснени крачоли, които допринасят за това дължината да бъде лесна за коригиране. Розовият цвят на горната част се харесва на всяка една малка госпожица и я кара да се чувства като принцеса, облечена в новото си облекло за сън.

Какви материали използваме ние?

Ние работим с наистина висок клас памучни платове, използвани за направата на тези съвършени бижута, наречени облекла за сън. Гарантираме, че приятните на допир памучни тъкани, не ще предизвикат алергии или друг вид зачервявания върху кожата на най-малките членове в семейството си.

Пижамките позволяват да ги третирате в пералня с най-различни изпиращи средства, без това да окаже някакво влияние върху наситените багри и съвършени кройки. Детска пижамка за момиче с цифри и име е моделче, с което можете да зарадвате както вашето дете, така и момиченцето на ваше приятелско семейство.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук