Код на продукта: P029
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка в екрю- бухалче с шапка и име

Количество:


4.7 16

Този модел пижамка със сигурност успява да ви подкани към страната на сънищата. Бухалчето, което заема огромна част от лицевата страна на дрехата, е аттрактивно, забавно и в много ярки цветове, привличащи погледите на малчуганите. Дрехата е изключително мека и приятна на допир и това осигурява пълноценен комфорт и спокойствие както за най-малките, така и за подрастващите вече момиченца.

Детска пижамка в екрю- бухалче с шапка и име – защо да я превърнем в част от детското гардеробче?

Ние от смешки на дрешки се стремим към това да създаваме дизайни, които не просто да се харесват на вашите съкровища, но също така да се грижат за тяхното спокойствие по време на сън. Неслучайно при изработката на тези текстилни творения ние си служим с възможно най-висококачествените памучни платове, които няма да причинят раздразнение или зачервяване на нежната и деликатна кожа на вашето дете.

За да запазите дрехата такава, каквато е при получаването й, то нашият съвет е да следвате стриктно инструкциите, посочени върху етикета, намиращ се във вътрешната част. Пижамата може да се третира в перална машина и с най-различни изпиращи средства. Всичко това не би повлияло на нейния вид. Мастилото, което използваме при изработката на щампите, също е о висок клас и осигурява трайни и наситени цветове дори след дълго време.

Ако искате вашите прекрасни деца да изпитат истински комфорт и наслада по време на сън, то нашият съвет е да не губите време, а да им подарите усещането, за което копнеят. Кройката е създадена така, че да позволява свобода на движение. Създадената от две части детска пижамка в екрю- бухалче с шапка и име е перфектният начин да накарате детското лице да грейне от щастие.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук