Код на продукта: P006
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момче - бухалче с шапка и име

Количество:


4.3 12

Никога не подценявайте момченцата, защото и те, подобно на дамите, копнеят за това да изглеждат и да се чувстват добре, дори и по време на сън. Ако искате да ги зарадвате с преливаща доза комфорт и удобство, докато са се отдали на сладък сън, то ние от Смешки на дрешки ви предлагаме един изключително атрактивен модел, който се изработва в едни от любимите за малките господа цветове, а именно всички нюанси на синьото.

Тази детска пижамка с бухалче, което върху главата си носи нощна шапчица е перфектният избор за всяко едно дете, независимо дали става въпрос за вашето или друго, на което симпатизирате.

Ние ви предлагаме още нещо – запомнящо се и различно – в състояние сме да превърнем закупената от вас дреха в оригинална и неповторима, благодарение на името, което ще изпишем върху нея. Какво по-хубаво от това всяко дете да си знае пижамката?!?

Детска пижамка за момче - бухалче с шапка и име – качество от първа ръка

Ние от Смешки на дрешки отдаваме сериозно значение на качеството, тъй като смятаме, че то е с фундаментално значение за нашите потребители, независимо от възрастовата група, към която принадлежат. За направата на всеки един комплект блузка и панталонче ние си служим с най-висок клас памучни платове, които подлежат на многократни изпирания с най-различни перилни препарати, които по никакъв начин не биха навредили на тяхната цялост и перфектен вид.

В допълнение ви гарантираме, че използваме напълно безвредни мастила за изработката на щампите, които са с ясен произход и вече дълги години са част от материалите, с които си служим при създаването на дизайните. Детска пижамка за момче - бухалче с шапка и име е изключителен избор, на който трудно човек може да устои.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук