Код на продукта: P031
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка в екрю за момиче с бухалче ,име и сърчице

Количество:


4.4 9

Дълго време се чудите с какво да зарадвате най-малките дами в семейството си? Предлагаме ви един изключително забавен и атрактивен модел, който няма как да не накара детските очички да засияят от щастие. Пижамката в екрю с бухалче, име и сърчице е уникална дрешка, с която да допълните гардеробчето на вашето момиченце. Моделът е удобен и ви обещаваме, че детето ще се чувства комфортно по време на сън.

Детска пижамка в екрю за момиче с бухалче ,име и сърчице – дреха, с която децата трудно се разделят

Това е една от онези дрехи, с които децата наистина трудно могат да се сбогуват. Моделът се изработва в две части – блузка и панталонче. И двете части са с изключително семпъл дизайн, без никакви излишни елементи по тях, които да създават дискомфорт на мъниците. Панталонът е изчистен с ластик в долната си част, което позволява лесно регулиране на дължината, без необходимост от допълнителни корекции.

Акцентът на детската дреха се фокусира върху бузката. Основният цвят е екрю и върху нея е щампован закачлив бухал със сърце и името на вашето дете. Страхотно е, нали?! В частта около деколтето сме прибавили кант, който си комуникира с панталонът. Можете да изберете размер от 2  години до 7 години. За да сте сигурни, че сте посочили правилния размер, то ние ви съветваме да си послужите с таблицата, която несъмнено ще ви даде достатъчно точна представа.

Ние от smeshkinadreshki.com сме на мнение, че изборът на детски дрехи не е никак лесна задача, затова ви предлагаме модел, без аналог - Детска пижамка в екрю за момиче с бухалче ,име и сърчице.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук