Код на продукта: P032
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама в екрю за момиченце с бухалче и венец

Количество:


4.3 16

Търсите ли подходящо решение за подарък за своята малка дъщеричка? Или може би скоро ще гостувате на близки приятели или роднини и искате да изненадате тяхното момиченце с подарък? Ние от “Смешки на Дрешки” имаме това, от което се нуждаете.

Едно практично решение

Детска пижама в екрю за момиченце с бухалче и венец е едно практично решение, с което да решите проблема. Тя се предлага на супер цена и съчетава изключително оригинален дизайн с топ качество. Изработена от най-висок клас памук, дрехата ще повиши значително качеството на съня на детето.

Размери

Дрехата се предлага в огромно разнообразие от размери, което ви гарантира, че ще намерите това, от което се нуждаете. Дрехата се предлага в размери, които могат да покрият целия възрастов диапазон от 2 до 7 години.

Етилен и елегантен цвят

Детска пижама е в цвят екрю, което я прави един оригинален избор за всяко едно момиченце. Този цвят напоследък стана доста модерен, особено като се има предвид, че самият цвят е много нежен и приятен за окото.

Щампата

Щампата на тази оригинална детска пижама е с малко бухалче. То е заобиколено с венец от розови цветя. На главата си носи малка розова панделка, която загатва, че пижамата е предназначена за момиче.

Кройка

Кройката на тази пижама е създадена така, че да осигури максимално удобство. Детето ще усеща комфорт във всеки един момент докато спи. Дрехата е свободна, което позволява да се движи спокойно, а това е най-важното при избор на дреха за спане.

Идеална за зимните нощи

Пижамата е идеална за носене през зимните месеци, когато навън е студено и усойно. Дрехата е достатъчно топла за да осигури комфорт, но е в същото време и достатъчно лека за да не му е на детето твърд горещо докато спи.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук