Код на продукта: P012
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама за момиченце с бухалче и венец

Количество:


4.4 7

Изборът на подарък за дете е винаги сложен, независимо дали става дума за вашия собствен наследник или за детето на ваши близки и приятели.

Ето защо, ние от “Смешки на Дрешки” сме си поставили за цел да направим това решение колкото се може по-лесно. Предлагаме ви оригинален комплект за сън с невероятно качество и дизайн.

Става дума за стилна пижама, съставена от горна и долна част, притежаваща изключителен дизайн и съвременен дизайн.

Какво представлява пижамата

Дрехата е създадена за момиченца на възраст до 7 години. Тя се състои от горна и долна част. Горницата е с дълги ръкави. Цветът е преобладаващо розов, с един черен кант около врата.

Долната част на пижамата е черна. Тя също е с дълги крачоли и е създадена с класическа кройка, която да осигури на своя притежател максимално удобство по време на сън.

Щампата

Основният акцент на тази прекрасна детска пижама за момиченце е щампата. Тя представлява картинка на малко бухалче, което носи симпатична розова панделка на главата си. Около бухалчето е изрисуван венец с розови цветя, който придава деликатна нотка и очарование на тази оригинално декорирана дреха за спане.

От какво е направена

Пижамата е направена от висококачествени материали. Създадена е за ежедневно ползване и за осигуряване на максимален комфорт. Избраната материя е памук, тъй като този тип платове създават оптимално удобство и се приемат максимално добре от детската кожа.

Как да я поддържаме

Тъй като сме наясно, че дрехата ще се носи от дете, а както всички ние знаем, децата не обичат да пазят вещите си, в случая това е удачен избор за вас. Дрехата може да се пере без проблем в автоматична перална машина, а перилните препарати можете да изберете по своя преценка, без това да застрашава цветовете на картинката.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук