Код на продукта: P004
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момиче-бухалче с панделка и име с цветя

Количество:


4.6 14

Предлагаме ви изключително забавен и атрактивен модел пижамка, която е подходяща за момиченца, тъй като горната част на комплекта се изработва в един от най-харесваните от дамите цветове, а именно розовият. Този модел облекло за сън успява да предизвика интерес както у най-малките момиченца, така и у техните по-големи сестри, братовчедки и приятелки.

Детска пижамка за момиче-бухалче с панделка и име с цветя – страхотен избор за всяка малка дама

Дизайнът на тази дрешка е изключително примамлив, заради сладкият бухал, който заема не малка част от лицевата страна на блузката. В допълнение към него сме прибавили и името, което ще бъде обсипано с цветчета и по този начин ще се придаде цялостна завършеност. Ние от смешки на дрешки ви предлагаме да ни се доверите при покупката на този модел, а в замяна на това ние ви обещаваме, че няма да разочаровате най-малките и скъпоценни момиченца за вас.

Нощницата винаги трябва да дарява с удобство и комфорт по време на сън, в противен случай рискувате да се събудите в лошо настроение и денят ви да не бъде толкова красив, за какъвто мечтаете. Затова осигурете на децата си спокоен сън и свобода на движение през тази част от денонощието. Свободно падащата кройка на модела е гаранция за пълноценна наслада.

Около деколтето на блузката има тъмен кант, който си комуникира изключително добре с долната част от комплекта. Можете да поръчате онзи размер, който смятате, че е подходящ за вашето дете и няколко дни по-късно ще можете да го изненадате подобаващо. Доверете ни се при избора на детска пижамка за вашите малки дами!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук