Код на продукта: P025
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момче капан за сънища син надпис и име

Количество:


4.5 10

Искате да зарадвате своето момченце с дреха, без аналог?! Предлагаме ви детска пижамка за момче капан за сънища син надпис и име. Този модел облекло за сън е същинско произведение на изкуството, което няма как да не бъде оценено от най-малките членове в семейството ви. Освен, че е в състояние да осигури ненадминат комфорт, то самият дизайн е предпоставка за това да изпитате онази пълноценна наслада от носенето на самата дреха.

Детска пижамка за момче капан за сънища син надпис и име – чувството, че носиш дреха, създадена специално за теб

Когато върху тялото си носите дреха, без значение дали става въпрос за ежедневно облекло или пижама, създадена специално за вас, то чувството, което изпитвате, е ненадминато. Ние от Смешки на дрешки ви предлагаме този модел пижамка, който със сигурност ще ви накара да се почувствате по-специални от останалите, заради това, че върху техните облекла за сън не е изписано името им.

За направата на текстилните шедьоври за най-малките господа ние използваме най-висококачествените памучни платове, които селектираме прецизно и внимателно, съобразно нуждите на малките ви наследници. Мастилото, с което си служим при изработката на щампите, е с ясен произход и години наред е част от материалите, използвани за изработката н дрешките.

Гарантираме ви дълготрайност на цветовете и удобство през цялата нощ!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук