Код на продукта: P030
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка в екрю- бухалче и име

Количество:


4.7 9

Предлагаме ви уникален и неповторим модел детска пижамка в екрю с бухалче и име. Пъстротата на дизайна на детската дрешка успява да привлече погледите към себе си и да предизвика усмивки по лицата на всяко малко момиченце на възраст между две и седем години.

Ние от Смешки на дрешки вярваме, че времето за сън не бива да се подценява и ние сме тези, които трябва да се погрижим то да бъде съпроводено с комфорт и удобство, затова и създадохме цял един каталог, включващ множество предложения, сред които едно от най-предпочитаните е именно тази детска дреха.

Детска пижамка в екрю- бухалче и име – модел, за който да бленувате

Моделът е до толкова атрактивен и запомнящ се, че веднъж попаднали на него, то трудно човек успява да се удържи да не го превърне в своя придобивка. Цветовете са пъстри, свежи и носят усещане за блаженство, радост и възторг. Игривото бухалче, което краси горната част от комплекта, като че ли ви намига, когато го поглеждате.

В състояние сме да изпишем всяко едно име, което вие ни посочите. Мастилото, използвано за щамповането на пижамките, е безвредно за вас. Позволява дрехите да се третират в перални машини и с всякакви препарати, без това да повлиява на техния вид.

Доверете се Смешки на дрешки при покупката на пижамки за вашите деца и ви обещаваме, че отваряйки очи върху лицата на малките ви съкровища ще изплуват най-широките и искрени усмивки.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук