Код на продукта: 208
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Персонализирано боди за Великден за момче

Количество:


4.5 33

Ако искате да направите малък подарък за Великден за детето на вашата сестра, най-добрата ви приятелка или пък защо не за собственото ви малко сладурче, ние от Смешки на Дрешки имаме едно неустоимо предложение за вас. Става дума за бебешко боди с великденска щампа с възможност за персонализация и изписване на името на детето на нея. Това се предлага в страхотна комбинация от топ качество, супер цена и изключителен комфорт.

Какво представлява бодито?

Дрешката е в бял цвят и има класически дизайн. Това е абсолютна гаранция, че малкото слънчице ще се чувства комфортно в бодито си, защото класическата кройка обикновено предлага най-голяма свобода на движение и е максимално съобразена с нуждите на бебето. Голямо значение има и материята, която е 100% чист памук. Това позволява детето да усеща топлина, уют и мекота, но същевременно позволява на кожата и да диша.

Щампата

Пъстротата на щампата е изключителна, защото тя съчетава всякакви цветове и всички те в много нежни и приятни за окото нюанси. На щампата пише "(име) ви пожелава Христос Воскресе". На мястото, на което пише (име) се поставя името на вашето бебче или на бебокът, за когото купувате бодито. Щампата не само изглежда като една пролетна феерия от цветове, но тя също така е и много устойчива на пране и на различни перилни препарати.

Размери

Размерите на бебешкото боди са 8 различни, като в зависимост от възрастта и ръста на бебето трябва да изберете най-подходящия. С цел да ви улесним под продукта сме приложили таблица, която подробно описва каква е точната дължина и ширина на всяко боди.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук