Код на продукта: 236
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Персонализирано боди за Нова Година "Първата Нова Година на бебе..."

Количество:


4.6 25

Ако желаете да поръчате едно изключително висококачествено бебешко боди за своето слънчице или пък искате да направите един прекрасен новогодишен жест за ваши близки хора, тогава ние от Смешки на Дрешки можем да ви предложим чудесен продукт, който съчетава топ качество, супер цена и удобство, за което дори не сте и мечтали. Кой казва, е качествените дрешки трябва да са много скъпи?

Как изглежда

Бебешкото боди е бяло на цвят, като акцентът попада върху пъстрата щампа. Дрешката има класическа кройка, което върви в комплект с всички произтичащи от това удобства. Класическата кройка предлага много голяма свобода на движение и бебчо може да маха с ръчички и краченца колкото му душа желае. Освен това за изработката е използван 100% чист памук, което е една от най-добрите опции при бебешкото облекло.

Щампата

Щампата на бебешкото боди гласи "Първата Нова година на бебе (място за име)!", като под нея се поставя щампата на съответната година, където вместо числото нула се поставя обликът на закръгленичкия дядо Коледа. Щампата е основно в три цвята - червено, зелено и бяло. Тя се изработва по начин, който не позволява да се изгуби цвета в резултат от третирането с перилни препарати.

Размери

Бебешкото боди се предлага в стандартни 8 размера. Те има за цел да покрият цялото търсене на бебешки дрешки за деца на възраст между 0 и 30 месеца, което е около 2 години и половина. За да изберете точно този размер, който е най-подходящ за бебчето, ние ви препоръчваме да разгледате подробно таблицата под продукта, в която ще откриете детайлно описание на всеки отделен размер боди и неговата дължина и ширина в сантиметри.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук