Код на продукта: 186
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Персонализирано боди със снимка и надпис "Честит Юбилей, бабо!"

Количество:


4.5 47

На вашето внимание е най-подходящия подарък за юбилея на баба. Зарадвайте я с трогателен жест, който може дори да я просълзи от щастие. Вместо стандартна картичка за празника, ние ви предлагаме да облечете детенцето си в красиво бебешко боди с надпис "Честит Юбилей, бабо!".

Персонална и мила изненада за баба

Успяхме да създадем дрешка, която е строго персонална. За да отпечатаме красивия дизайн на щампата, ще ни е нужна вашата помощ. Прикачете семейна снимка или такава на баба и внуче. Така можете да сте напълно сигурни, че изненадата ви ще е единствена по рода си.

Ако момченцето ви е на възраст между 0 и 30 месеца, можете да се възползвате от страхотното ни предложение. В таблица сме разделили номерацията според възрастта и височината на детето. Така най-лесно ще прецените кой размер ще ви е необходим.

Бебешкото боди с надпис е подходящо за облекло за всеки ден и всеки сезон, защото ви го предлагаме с къс или с дълг ръкав. Има и още една опция, която ще определи вида на дрешката. При поръча трябва да посочите с какъв цвят желаете да изработим щампата – черно, светло или тъмно синьо. Ние изцяло ще се съобразим с вашите желания.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук