Код на продукта: 209
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Персонализирано боди с щампа за Великден

Количество:


4.6 30

Ако търсите интересно решение за това с какво да облечете вашето малко момиченце за Великден, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме нещо специално за вас. Предлагаме ви на смайващо ниска цена изключително комфортно и удобно бебешко боди, което съчетава външната естетика с топ качество във всеки един аспект.

Как изглежда?

Бебешкото боди има класическа кройка, която се приема за най-удобна и комфортна за бебетата. Използван за изработката е 100% чист памук. Освен това, дрешката може да се закупи както с къс ръкав, така и с дълъг, в зависимост какви са личните ви предпочитания.

Дрехата е бяла на цвят, като по този начин се поставя акцент върху щампата. Удобството на бодито е в многобройни аспекти и далеч не се изчерпва само с това, че детето ще се чувства комфортно докато го носи. Не на последно място дрехата е много удобна и за родителите, които ще могат да  поддържат дрешката с изключителна лекота.

Щампата

Щампата на това великденско боди за момиче е доминирана от нежен розов цвят, но са включени и други цветове, като всички от тях са задължително в меки и деликатни нюанси. Присъстват синьо и зелено. Текстът на щампата гласи "(име) ви пожелава Христос Воскресе", където има възможност да изберете само какво да бъде името на картинката. Освен текст, щампата предлага още и картинка с великденски яйца в различни цветове.

Размери и поръчка

Много е важно да изберете размер, който да е по мярка на вашето бебе. При нас ще намерите 8 различни възможности, като изборът ви ще бъде възможно най-точен ако обърнете по-голямо внимание на таблицата под продукта. Там ще намерите точна информация за бодито и за това колко е неговата дължина и ширина в сантиметри.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук