Код на продукта: 147
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Персонализирано боди с щампа

Количество:


4.6 32

За онези от вас, които искат да направят строго персонален подарък за момченце с повод или без, ние изработихме това прекрасно предложение – бебешко боди с име. Вече можете да избягате от стандартните детски дрешки и да поднесете една много оригинална изненада на детето и родителите му.

Какво е необходимо, за да персонализираме артикула

От вас се изисква единствено да посочите как се казва детето в празното поле за въвеждане на име. С останалото се заемаме ние. Ще щамповаме името с големи букви върху дрешката, а под него ще разположим красиви елементи. Цвета на щампата в светло и тъмно синьо.

Съобразихме се с факта, че различните сезони имат и различни изисквания към облеклото на децата и за това ви предлагаме бодито за бебе с надпис в два варианта. Можете да го поръчате с къс или с дълъг ръкав, а обявената цена няма да се повлияе от решението ви.

На ваше разположение са и 8 различни размера, сред които да си изберете. Бебешкото боди с щампа е подходящо за новородени и момченца до 2,5 годинки. Можете да се ориентирате в таблица под артикула според възрастта и височината на детето и така да поръчате най-подходящия размер.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук