Код на продукта: 352
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Персонализирано боди за рожден ден на момче с картинка рибка

Количество:


4.5 27

Ако ви се иска да издокарате бебчо за неговия рожден ден така, че да събере погледите на всички, при нас в Смешки на Дрешки имаме чудесни предложения как да направите това. Бебешкото боди с щампа за рожден ден с рибка е една от най-веселите и красиви възможности, съчетаващи супер качество и невероятна цена.

Кройка и дизайн

Макар и изключително модерно като дизайн, това бебешко боди предлага удобството на класическата кройка, която е и винаги е била символ на максимален комфорт. С дълъг ръкав или къс, тази дрешка ще позволи на вашето бебче да се чувства наистина много комфортно и приятно. Удобството се гарантира и от памучната материя, от която дрехата е изработена. Това дава гаранция, че бодито ще е меко и удобно, но също така и ще позволява на кожата да диша, като едновременно с това ще поддържа приятна топлина.

Щампата

Именно върху щампата попада акцента на това красиво бебешко боди. Тя е в пъстри цветове, при които преобладават нюансите на синьото и оранжевото. Тя изобразява картинка на малка рибка с корона на главата, като около щампата е изписан текст "Една годинка". Под щампата има опция за персонализация, тоест може да се изпише името на детето. За целта е нужно при поръчка да кажете кое име желаете да се напише и да го посочите в съответното поле.

Размери

На разположение са 8 различни размера. Те правят дрехата подходяща за всички момченца на възраст от 0 до 30 месеца или на ръст от 56 до 98 сантиметра. За да изберете подходящият размер дреха за вашето дете, най-добре би било да разгледате в детайли какво точно представляват размерите на бебешкото боди и каква е точната им дължина и ширина в сантиметри.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук