Код на продукта: 194Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Персонализирано боди с името на лелята

Количество:


4.5 41

Щуро, мило и много оригинално боди за бебе с надпис "Ако някой ме прегръща като мама и ми позволява всичко като баба, значи ЛЕЛЯ е дошла" е поредното ни предложение за подарък на любимата ви леля. Изненадайте я с този трогващ и мим жест. Със сигурност ще я накарате да се чувства изключително специална и важна.

Кога да подарите бебешко боди с надпис?

Има множество поводи, за които да изненадате леля. Рожден ден, имен ден, Коледа и Нова Година, Великден, юбилей и други. Представете си реакцията й когато види малката си племенница, облечена с красивата дрешка. Определено ще стоплите сърцето й и ще предизвикате широка усмивка.

Прекрасният дизайн на щампата е създаден благодарение на съчетанието на надписа изписан с красив шрифт е цветове подходящи за малки момиченца – розово, лилаво, червено и черно. Даваме ви страхотната опция да допълним името на леля. Изпишете го в празното поле и ние с радост ще създадем персонално боди за бебе с щампа, специално за нея.

Предлагаме моделчето в два варианта. Можете да съобразите сезона и да изберете дължината на ръкавите – къси или дълги, когато правите поръчката си. Този избор няма да промени обявената цена на бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук