Код на продукта: 017
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Персонализирано боди с име за момиче

Количество:


4.3 46

Искате ли да направите разкошен подарък на малко момиченце и едновременно с това да направите комплимент на неговите родители? С радост ви съобщаваме, че вече е възможно. Създадохме красиво моделче бебешко боди с надпис "50% мама, 50% тати, 100% сладка".

Персонализирайте дрешката с името на детето

Моделчето позволява страхотната опция да допълним текста с името на момиченцето. Изпишете го в празното поле и ние ще го щамповаме. Така ще поднесете един страхотен персонален подарък.

Предлагаме бебешкото боди с щампа в размери отговарящи за новородени и момиченца до 30 месечна възраст. Ние знаем, че когато избирате дрешка за подарък на дете е трудно да уцелите подходящия номер и точно заради това направихме таблица с номерациите. Там ще се ориентирате според възрастта и височината на детето.

Материята на дрешката е от чист висококачествен памук. Избрахме странично закопчаване, за да улесним родителите при обичане и събличане на бодито. Мастилото на щампата е дълготрайно и издръжливо.

Бебешкото боди с надпис може да се пере в пералня и ярките му цветове ще се съхранят непроменени, ако се спазват указанията за употреба. Предлагаме ви при поръчка да посочите с каква да е дължината на ръкавите – къси или дълги.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук