Код на продукта: М017
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Персонализирана възглавничка с данните на бебето - за момиче

Количество:


4.6 37

Уникален, забавен и изключително красив подарък за новородено момиченце е на вашето внимание. Можете да го имате на много ниска цена, а за сметка на това ще получите много качествена изработка. Вземете бебешка възглавница със снимка и надпис и изненадайте приятно щастливите родители.

Какво можете да очаквате от нас?

За изработката на модела използваме само качествени материали. Калъфката е от 100% памук и е с размери 30х38 см. Мастилото на щампата е напълно безвредно и няма да създаде дискомфорт на новороденото бебче. Ярките му цветове ще се запазят непокътнати след множество изпирания, при спазване указанията за употреба.

Дизайн на щампата

Персоналният дизайн на бебешката възглавничка е създаден благодарение на конкретни данни за момиченцето и негова снимка. На посоченото място прикачете любимата ви снимка на новороденото и попълнете изисканата информация. Тя е следната:

  • Име на момиченцето;
  • Място на раждане;
  • Дата, месец и година на раждане;
  • Ден от седмицата;
  • Ръст и килограми.

Предлагаме ви и да добавите сладки розови къдрици към калъфката. Така бебешката възглавница с надпис ще придобие много кукленски вид. Тя може да се използва като декорация на детска стая или да се постави в креватчето на момиченцето.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук