Код на продукта: 332
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Патриотично боди с щампа

Количество:


4.5 40

Къде на друго място бихте могли да закупите патриотично бебешко боди за своето малко слънчице освен при нас в Смешки на Дрешки? Предлагаме ви един изключително оригинален модел, който е подходящ за всеки важен празник, който е от национално значение за нашата страна. Тази дреха съчетава топ качеството с изключителен комфорт и всичко това е завършено от неустоимо ниската цена.

Какво представлява бодито?

Дрешката е бяла на цвят, а акцентът е поставен върху голямата щампа, която заема по-голямата част от лицевата предна страна на дрехата. Щампата гласи "Аз обичам България!", като вместо думата обичам е изрисувано голямо сърце. То е оцветено в цветовете на националния флаг, което създава много красив и естетичен ефект в самата дреха.

Кройка

Кройката е създадена по начин, който да позволи максимално голямо удобство и комфорт във всяко едно движение на бебето. То ще може да се чувства освободено и неограничавано докато си играе и маха с ръчички и краченца. Отворът в долната част на дрешката позволява бърза и лесна подмяна на пелените при необходимост.

Устойчивост

Както плата, така и щампата са много устойчиви на перилни препарати и на редовно пускане в пералнята. Даже и след многократни изпирания дрехата ще изглежда безупречно и цветовете на щампата ще са все така ярки.

Размери и поръчка

Размерите са 8 на брой и покриват нуждите на всички бебета до 30 месечна възраст. За да поръчате възможно най-подходящият размер за своето дете, най-добре би било да разгледате с по-голямо внимание информацията в таблицата под продукта. Там е подробно описано точна каква е дължината и ширината на дрехата в сантиметри.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук