Код на продукта: 545
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект със забавен надпис "Пътешествие из града"

Количество:


4.5 13

Ние от “Смешки на Дрешки” имаме удоволствието да ви представим един страхотен комплект за баща и син, който носи името “Пътешествие из града”. Той се състои от тениска за таткото и бебешко боди или тениска за малкото момче, в зависимост от неговата възраст.

Комплектът има отличителен дизайн, изглежда много добре, притежава стил и предлага удобство. Всичко това се предлага за една наистина доста атрактивна цена, а гаранцията, че комплектът ще се хареса от тези, на които го подарявате е 10%.

Изработен за да бъде уникален

Този комплект се предлага с уникална щампа, която изобразява по един детински начин магистрали, коли, дървета, къщи и жилищни блокове. Сама по себе си, щампата е изключително издръжлива и устойчива на третиране със силни перилни препарати и поставяне в перална машина. Това е така, защото ние знаем колко малко умеят да пазят своите дрехи децата (а и техните татковци).

Удобство и комфорт

Дрехите от този комплект предлагат много голямо удобство и са подходящи за активен начин на живот. Изработени от висококачествен памук, те позволяват на кожата да диша и носят изключително приятно усещане на чистота и свежест. Памукът се отличава и с това, че е много добре приет от бебешката кожа, така че ако дрехата ще се носи от малко бебе, то тогава можете да бъдете спокойни, че няма да има странични реакции.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук