Код на продукта: 547
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди със забавен печат "Пътешествие из града"

Количество:


4.4 5

Комфортното бебешко боди с къс ръкав и щампа “Пътешествие из града” е едно от специалните предложения, които ние от “Смешки на Дрешки” имаме за вас. Изработено от висококачествени материали и притежаващо уникален дизайн, то може да отличи вашето малко слънчице като най-добре облеченото от всички в квартала.

Идеалният избор за бебчо

Изработена от 100% чист памук, тази бебешка дрешка предоставя на вашето дете комфорт, какъвто е трудно да се постигне, особено на толкова атрактивна цена като тази. Материята не е избрана случайно. За памучните материи се казва, че се понасят добре дори и от най-чувствителните деца.

Удобна кройка

Лесната подмяна на пелените при необходимост е едно от предимствата на тази дреха, защото това винаги е голямо неудобство. Детето също не харесва тази процедура, а ние от “Смешки на Дрешки” ви даваме възможност да я съкратите максимално много. Само с няколко елементарни движения старите мръсни пелени вече ще са в коша, а детето ще е преоблечено и почистено добре. Освен това, малчуганът ще има и възможност да се движи свободно на всички страни.

Разнообразие от размери

Бебешката дрешка се предлага в доста широко разнообразие от размери и големини. На практика, са налични всякакви номерации за деца от 0 до 2 годинки и половина, така че дрешката да бъде точно по мярка.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук