Код на продукта: 507
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Сет за майка и дъщеря "Отгледана от кралица"

Количество:


4.9 7

Ако искате да купите малък подарък за своя близка и нейната малка дъщеричка, например за сестра си и племенницата си или пък за най-добрата си приятелка и нейното момиченце, при нас в Смешки на Дрешки ще намерите точно това, от което се нуждаете.

Предлагаме на вашето внимание изключителен сет за майка и дъщеря, който се откроява с оригинален и неповторим дизайн. Това е едно изключително съчетание между качество и добра цена, каквито все по-трудно се намират.

Щампата

Щампата е това, което прави тази тениска толкова уникална и неповторима. Тя се изработва по идентичен начин на тениската на мама и на малкото момиченце. Тя е в черен цвят, който изключително много се отличава на фона на белите дрешки от комплекта.

На тениската на мама пише “Отглеждам истинска принцеса”, а на бебешкото боди пише “Отгледана от кралица”. Двете щампи на пръв поглед не се отличават по нищо, освен ако не се вгледате внимателно.

Кройката

Дрехите от комплекта се отличават изключително много по удобството, което предлагат. Те са създадени така, че да се осигури максимално високо ниво на комфорт при движение, както на майката, така и на малкото момиченце.

Тениската е с кройка, която освен удобство, също така подчертава леко и фигурата на жената. Бебешкото боди от своя страна има за цел да улесни движенията на бебчо и да направи смяната на пелените по-лесна, отколкото е била тя до сега.

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук