Код на продукта: 004
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Обичам леля да ме глези

Количество:


4.6 41

Леля е онази очарователна жена, която ще поглези своят племенник или племенница с огромно удоволствие. Тя никога няма да повиши тон и ще угоди на какви ли не прищявки на детето и това е така, защото го обича като свое собствено.

Сега можете да и се отблагодарите с това бебешко боди с много подходящ надпис. Облечете детето си със сладката дрешка, при следващата ви среща със скъпата ви леля и ще видите една огромна и изпълнена с радост и вълнение усмивка.

Какви размери предлагаме?

Бодито за бебе е подходящо за новородени и деца до 2,5 години. Можете да прегледате размерите в специално изработена таблица, която се намира под артикула. Там подробно сме разделили номерацията според възрастта и височината на детето.

Благодарение на неутралните цветове на щампата успяхме да създадем унисекс модел. Той еднакво добре подхожда на момченца и момиченца. Предлагаме ви да изберете с каква дължина на ръкавчетата да бъде бебешкото боди с надпис – къси или дълги.

Материята на артикула е 100% памук. Мастилото е от много висок клас и се характеризира с изключителна дълготрайност и издръжливост. Наситените му цветове ще се съхранят дори и след многократно изпиране, при спазване на указанията са употреба, които ще предоставим с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук