Код на продукта: 004Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис в розов цвят "Обичам леля да ме глези"

Количество:


4.6 27

След мама, леля е жената в живота на малките момиченца, която обсипва племенницата си с подаръци. Никога не повишава тон и угажда на всяка прищявка на детенцето. Леле и служи за пример за подражание и ние искаме да ви предложим страхотно моделче боди за бебе, с което да изкачете едно голямо благодаря към всеотдайността й.

Изненадайте любимата леля

Даваме ви възможност да поднесете много мил жест към леля. Тя ще се развълнува, когато види момиченцето си облечено в бебешкото боди. Можете да я изненадате с повод или без, вие решавате кога е най-подходящо. Ние ви предлагаме някои идеи – подарете и усмивка на рождения й ден, на имения, на Коледа или Великден.

Изработихме детската дрешка в два варианта. За студените дни поръчайте бодито с дълъг ръкав, а за топлите с къс. Имате избор и при цвета на надписа – розово или циклама, много нежни тонове, подходящи за малки принцеси.

Предлагаме размери на бебешкото боди с надпис, които отговарят за новородени и малко по-пораснали момиченца. В табличка под артикула, можете да прегледате номерацията и да изберете най-точно кой размер ви е нужен.

Бебешкото боди с надпис е изработено то 100% памук. Закопчава се от страни на вратлето – лесно, удобно и бързо. Използваме мастила, които са дълготрайни и напълно безвредни.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук