Код на продукта: 156
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Обичам ЛЕЛЯ да ме ***** ГЛЕЗИ! боди за момче

Количество:


4.3 33

Предлагаме ви да закупите боди за бебе със забавна щампа, която със сигурност ще развесели всеки, който я прочете и най-вече лелята на момченцето ви. Надписът е специално отправен към нея и имате възможността да я изненадате приятно, като облечете детето си с дрешката при следващата ви среща или за конкретен неин празник.

Това бебешко боди с надпис е подходящо облекло за всеки сезон, защото ви го предлагаме в два варианта – с късо или с дълго ръкавче. Можете да намерите разнообразие от размери, които отговарят за новородени и момченца до 2,5 години.

Дизайн на щампата

Надписът "Обичам леля да ме глези" е отпечатан с красив шрифт в черно. За да предадем цялостен и завършен вид, ние добавихме малка коронка и три сърчица, които могат да бъдат в зелено или в синьо. Вие избирате точния цвят, когато правите поръчката си.

Кройката на дрешката позволява свобода на движение, а меката материя осигурява комфорт на детето ви. Текстилът на бодито за бебе с надпис е 100% памук. Мастилото на щампата е издръжливо и няма да избледнее след много изпирания, при спазване указанията за употреба, които ще ви предоставим заедно с бебешкото боди с щампа.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук