Код на продукта: 240
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Новогодишно боди със снимка и надпис

Количество:


4.6 44

Ако имате колебания по въпроса как да облечете бебчо за нова година, ние от Смешки на Дрешки имаме чудесно предложение за вас. Искаме да ви представим специалното новогодишно бебешко боди, което съчетава топ качество, супер цена и изключително високо ниво на удобство и комфорт за детето.

Дизайн и кройка

Това бебешко боди притежава класическа кройка, която предлага всички типични за подобна дрешка екстри. Една от тях е специалният отвор в долния край на бодито, който е създаден специално с цел удобство при подмяна на пелените. По този начин можете да подмените старите пелени с нови само с няколко елементарни движения.

Бодито се предлага с къс ръкав или дълъг, като изборът за това зависи основно от вашите личностни предпочитания и според това дали поддържате по-ниска или по-висока температура у дома си.

Щампата

Щампата представлява основния акцент на бебешкото боди. Тя се отпечатва с големи размери и ярък червено - оранжев цвят. С черни букви се изписва "Нашата 1-ва Нова година заедно", като над текста има място, на което да поставите ваша семейна снимка мама, татко и бебе. Щампата представлява своеобразен пример на високото качество, защото гарантира, че дори и след многократни изпирания, цветът ще се запази непокътнат за много дълго време.

Размери

Това бебешко боди се предлага в 8 различни размера. То е подходящо за деца на възраст от 0 до 30 месеца. Което на височина съответства на между 56 и 98 сантиметра. Моля, преди поръчка разгледайте внимателно таблицата под съответния продукт, тъй като в нея ще видите каква е точната дължина и ширина на всеки един продукт, като по този начин ще се сведе до минимум вероятността за възникване на грешка и поръчка на неподходящ размер.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук