Код на продукта: 019
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Назад, момичета, татко е зает! Боди с щампа

Количество:


4.4 44

Искате ли да облечете бебето си в нещо наистина много оригинално и нестандартно или пък желаете да направите забавен подарък на ваша близка приятелка, която наскоро се е сдобила с бебе? Ние от Смешки на Дрешки имаме едно специално предложение за вас, което съчетава супер качество и страхотна цена, с удобство, което трудно може да се открие.

Бебешката дрешка

Бебешкото боди представлява класически модел, който можете да поръчате с къси или дълги ръкави, според нуждите на бебето и според времето от годината, по което поръчвате дрехата. То е бяло на цвят, а основният акцент се поставя върху пъстрата щампа на лицевата страна отпред.

Щампата представлява предупредителна табела, която гласи "Назад момичета! Татко е зает!", което би предизвикало доста забавни и весели реакции навсякъде, където се появите с малчугана. Дрешката е подходяща както за момичета, така и за момчета, а качеството е гарантирано. Дори и след многократно изпиране платът и щампата ще останат непокътнати.

Удобство

Дрехата притежава изключително високо ниво на удобство, което произлиза от няколко неща. Първо, кройката позволява много голяма свобода на движение и второ, използваният материал за изработката на дрехата е наистина много мек и приятен на допир. Удобството идва и по отношение на това, че има възможност за лесна и бърза подмяна на пелените при нужда, което е резултат от специално създадения за тази цел отвор в долната част на бодито.

Размери

Бебешкото боди се предлага в 8 различни размера, които покриват нуждите на всяко бебе на възраст между 0 и 30 месеца (2 години и половина). При поръчка внимателно разгледайте приложената към продукта таблица, защото само така ще се убедите, че бебешката дрешка е точно този размер, който ви е необходим. Таблицата дава детайлна информация за всеки отделен размер, посочвайки точната ширина и дължина на дрехата.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук