Код на продукта: 508
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска "Най-добрият татко на света"

Количество:


4.3 24

Ако искате да изненадате своя партньор или съпруг и да подчертаете колко добър баща е той, при нас в Смешки на Дрешки имаме точното предложение. Става дума за тениска за мъж, върху лицевата страна на която е изписано “Най-добрият татко на света”.

Тениската е подходяща също така и за подарък на ваш близък, който има бебе, например приятел, брат или братовчед. Дрехата не е скъпа, което я прави подходяща и когато не желаете да харчите прекалено. За сметка на това, дрехата има топ качество, което няма да остане незабелязано.

Дизайн

Дрехата се предлага в два цвята - черен и бял. Съответно изборът ви зависи изцяло от личните предпочитания и от това кой цвят ви се нрави повече. Ако търсите класическа тениска, която да е подходяща и за спорт, за разходки, забавления и срещи с приятели, то точно това е предложение за вас.

Материя

Тениската се предлага в два варианта. Единият е за 100% памук, а другият е 95% памук и 5% еластан. Ако искате да изберете по-удобния и по-естетичен вариант, трябва да знаете, че тениската с еластан леко превъзхожда другата. Съдържанието на еластан помага за постигането на по-приятно усещане при контакта между дрехата и кожата и освен това се постига по-атлетичен външен вид, тъй като макар и само 5%, еластанът помага да прилегне деликатно дрехата върху тялото.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук