Код на продукта: К048
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 46

Чаша "Най-добрият ТАТКО и ДЯДО" на ниска цена

Чашата за топли напитки с надпис за най-добрият татко и дядо на света е едно много атрактивно предложение, което да разгледате за следващия празник на вашия баща и дядо. Чашата, която ние от Смешки на Дрешки предлагаме на неустоимо ниска цена, носи топ качество и е изключително атрактивна както за основен подарък по малък повод, така и като допълващ подарък към нещо по-голямо и скъпо. Тя е чудесно предложение за Коледа, Нова година, рожден и имен ден и други поводи.

Щампата

Щампата на тази чаша е изработена изцяло в черен цвят, което стои доста добре на бялата блестяща повърхност на чашата. Текстът в черно гласи "Най-добрият татко и дядо на света", като около текста има няколко допълнителни декоративни елемента, които имат за цел да създадат един наистина по-стилен и забелязващ се дизайн.

Щампата се отличава не само с визия, но и с издръжливост на различни препарати. Качествената изработка позволява да миете чашата и в миялна машина, без това да изтрие щампата. Именно върху нея попада акцента на тази чаша, така че е важно тя да се запази и съхрани във времето.

Изненадваща устойчивост

Тази чаша впечатлява със своята устойчивост на високи температури. Тъй като тя е създадена за консумация на чай и кафе, тази нейна черта е изключително важна. Имайте предвид, че по този начин тя ще може да се използва много по-спокойно. Така например, ако желаете да поставите чашата в микровълновата за да стоплите кафето, което е останало от обяд, това не е никакъв проблем. Искате да запарите чай? Тогава можете да го направите без проблем в тази чаша.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук