Код на продукта: 008
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за На мама съкровището *** Боди унисекс

Количество:


4.7 30

Ако скоро сте станали родители или в семейството на ваши роднини или приятели има нов член, то можете да поръчате това сладко и красиво бебешко боди с надпис. Текстът на щампата е "На мама съкровището", което съвсем точно описва любовта и вълнението на всяка майка към своето дете.

За какви поводи е подходящ подарък?

Можете да поднесете интересната дрешка, за всеки празник. Дизайнът на щампата не е ангажиран към конкретен повод. Изберете бебешкото боди с надпис, ако ви е нужен подарък за новородено, за рожден ден, имен ден или друг празник.

Освен дрешка, която е в основата на облеклото на всяко детенце, този артикул ще разнообрази по невероятен начин гардеробчето му. Цветовете на щампата са черно и червено. Това съчетание превръща бебешкото боди с надпис в подходящ подарък за момче и момиче.

Предлагаме размери за деца между 0 и 30 месеца. Можете да се насочите към подходящия номер на модела като разгледате таблицата ни. Там разделихме размерите според възрастта и височината на момиченцето или момченцето.

Можете да посочите с каква дължина на ръкавите искате да изработим дрешката, когато правите своята поръчка. За всеки сезон имаме предложение. Двата варианта са с късо или с дълго ръкавче.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук